Implantaten, de oplossing voor loszittende protheses

Zit uw prothese los? Dan kijkt de tandtechnicus naar verschillende oplossingen om te zorgen dat het gebit weer stevig in uw mond komt te zitten. Wanneer er nog maar weinig kaak over is om goede houvast te krijgen, is het mogelijk om te kiezen voor implantaten.

Hoe werkt een implantaatgedragen gebit?

Het implantaat is een kunstwortel dat in uw kaak wordt vastgezet. Die nieuwe prothese klikt u vast op de kunstwortel. Deze oplossing geeft u een kunstgebit dat stevig vastzit, maar wat u met hetzelfde gemak als een losse prothese verwijdert en reinigt.

Reparatie kunstgebit

Vraagt u zich af of implantaten iets voor u zijn? Maak dan een afspraak bij Palm Tandtechniek. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde tandartsen en implantologen in de regio Heerlen. U krijgt van ons een verwijsbrief, waarmee u bij een tandarts of implantoloog terecht kunt.

ImplaClean: het poetsmiddel voor mensen met implantaten

Wat doet ImplaClean? 
ImplaClean is gebaseerd op de unieke actieve Ardox-X zuurstoftechnologie in combinatie met lactoferrine. Door het gebruik van ImplaClean krijgen tandplak en tandvleesontsteking geen kans en blijven pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën. De actieve zuurstof zorgt er tevens voor dat tanden wit blijven en er na verloop van tijd geen kleurverschillen ontstaan tussen de natuurlijke tanden en de implantaat-constructies.

Hoe werkt ImplaClean? 
De actieve zuurstof in ImplaClean elimineert de vrije radicalen en infectueuze bacteriën, virussen, parasieten en microben. Daarnaast is lactoferrine, de andere actieve ingrediënt in ImplaClean, een proteïne die onder andere voorkomt in speeksel, traanvocht, slijm en moedermelk. In combinatie met de actieve zuurstof werkt lactoferrine daardoor antiviraal, antibacterieel en antiparasitair. ImplaClean heeft een neutrale pH-waarde en een laag (maar voldoende) fluorgehalte.

Belangrijk! 
De overgangen van tandvlees naar de desbetreffende opbouw dienen goed schoon gehouden te worden. Indien deze niet goed worden verzorgd, leidt dit tot ontsteking van het tandvlees en het onderliggende kaakbot. Als het kaakbot ontstoken is, bestaat het gevaar dat de implantaten verwijderd moeten worden. Dit kan u voorkomen door de hygiëne-instructies goed toe te passen.

Ingrediënten: 
Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Silica, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Gluconate, Cellulose Gum, Sodium Citrate, Lactoferrin, Sodium Saccharin, Magnesium Sulfate, Sodium Methylparaben, Sodium Perborate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Fluoride, CI 42090.

ImplaClean is verkrijgbaar in onze praktijk.